Etiquetes

22 al 28 d'abril - Setmana Parroquial – “Coneix la teva església”.

 DIJOUS 25 D'ABRIL: “CONEIX LA TEVA ESGLÉSIA”. 

 

Lluís Salas Grau, OFS.


Pau i Bé. Tot seguint amb la “Setmana Parroquial” organitzada per la nostra parròquia de la Mare de Déu de Montserrat i Sant Antoni de Pàdua, amb la idea de que tots els feligresos ens coneguem, ens estimem com a germans i ens reconeguem com a família (la qual cosa s’està reeixint), dijous 25, acabada la Missa de 2/4 de vuit (19:30), vam passar al saló parroquial.

Allà vam participar tots plegats, amb els nostres mòbils, a un joc interactiu dissenyat per la nostra amiga Teresa Jofra. Ella s’ho havia treballat a consciència i va resultar ser un joc molt atractiu, amè, distret i divertit. El va anomenar “Coneix la teva església” i calia que triéssim la resposta correcta a les preguntes que se’ns feien, al voltant d’un munt de llocs, vitralls, pintures i capelles de l’església. Val a dir que la Teresa i fra Antonio van ser un meravellós tàndem a l’hora de fer-nos gaudir del joc, fins a la seva finalització.

El premi pels guanyadors era el llibre “UN FARO DE LUZ Y ESPERANZA – Las pinturas de la Iglesia de los Franciscanos Conventuales de Granollers”, escrit pel benvolgut fra Gonzalo Fernández-Gallardo Jiménez. No cal saber el nom de les tres persones amb la puntuació més alta, atès que fra Antonio va optar per a donar el premi als tres darrers, a fi de que coneguessin molt millor l’església.

Tot seguit, tothom vam ajudar a endreçar les cadires i a gaudir del pica-pica dolç, que ens van oferir els germans conventuals, als qui agraïm el gran efecte que ens tenen a tots plegats.