Etiquetes

Mercat Solidari con Honduras



Com des de fa uns anys, l'Ordre Franciscana Seglar de Granollers, y la Jufra organitza unmercat per recaptar fons per al programa de MESTRE A CASA que es porta a terme a Hondures i els beneficiaris són nens i joves de comunitats indígenes.



Amb entusiasme i il • lusió durant més d'una setmana s'han recollit tot tipus dedonacions per part de la gent de la parròquia per després ser venudes a el mercat.



El passat dia 14 de Març des de bon matí ja es començava a preparar tot per a que no faltés de res a la sortida de la primera missa a les 8:30 del diumenge i finalitzar amb l'última missa a les 20:00. Un dia agradable on es va poder notar el compromís que els feligresos de la parròquia sempre té amb aquest tipus d'iniciatives.





Finalment es va aconseguir recaptar un total de 1.007,93 € que anirà íntegre a l'projecte de Mestre a Casa a Hondures. Amb aquests diners es calcula que un total de 21 joves o nens podran estudiar durant un curs.
TOT UN ÈXIT!!!



És d'agrair a les germanes / os de la OFS per tota la implicació que han tingut sempre i des del primer moment amb el projecte. A totes les persones que han dedicat el seu temps a preparar, empaquetar, posar preus, ordenar ...



Gràcies també a totes les persones que d'una o altra manera han col.laborat amb el projecte, bé aportant materials per a la venda o bé participant en la compra.


I no podem deixar de donar GRÀCIES sempre a Déu per permetre'ns ser eines útils capaços de transformar a poc a poc aquest món